Aby zapewnić jak najlepsze wrażenia, korzystamy z technologii, takich jak pliki cookie, do przechowywania i/lub uzyskiwania dostępu do informacji o urządzeniu. Zgoda na te technologie pozwoli nam przetwarzać dane, takie jak zachowanie podczas przeglądania lub unikalne identyfikatory na tej stronie. Brak wyrażenia zgody lub wycofanie zgody może niekorzystnie wpłynąć na niektóre cechy i funkcje.
Przechowywanie lub dostęp do danych technicznych jest ściśle konieczny do uzasadnionego celu umożliwienia korzystania z konkretnej usługi wyraźnie żądanej przez subskrybenta lub użytkownika, lub wyłącznie w celu przeprowadzenia transmisji komunikatu przez sieć łączności elektronicznej.
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest niezbędny do uzasadnionego celu przechowywania preferencji, o które nie prosi subskrybent lub użytkownik.
Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do celów statystycznych.
Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do anonimowych celów statystycznych. Bez wezwania do sądu, dobrowolnego podporządkowania się dostawcy usług internetowych lub dodatkowych zapisów od strony trzeciej, informacje przechowywane lub pobierane wyłącznie w tym celu zwykle nie mogą być wykorzystywane do identyfikacji użytkownika.
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest wymagany do tworzenia profili użytkowników w celu wysyłania reklam lub śledzenia użytkownika na stronie internetowej lub na kilku stronach internetowych w podobnych celach marketingowych.
No świecą świecą ale za to jak ładnie 🙂
No fakt, ktoś się musiał nieźle postarać… 😀
Ja tam bardzo rzadko jem kurczaki, ale nie takie jak te na zdjęciu :/
i te omijam…
Co jeśli wieprzowina tak nie świeci?
Wieprzowinka nie świeci, ale mięso jej gnije w żołądku i nie jest trawione przez nasz organizm w całości, przez co powoduje niestrawności oraz w większych ilościach nowotwory żołądka. Świnki jedzą wszystko, są odkurzaczami odpadów. I dlatego tez nasz kochający Niebiański Ojciec zabronił swym dzieciom ich spożywania, nazywając je nieczystymi w Swoim Słowie.
a co wyście mysleli ? ekologiczna jest tylko swoja hodowla
Lata temu, jak rodzice mieli gospodarstwo, po świniobiciu mięso kładziono w ciemniej spiżarni. I kości zawsze lekko świeciły. Tata mówił że to normalne. Ale kości, nie mięso.
Możliwe, że te kurczaki były już po terminie i został im ponownie przywrócony termin ważności a w związku z tym odświeżono je czymś co daje taki świetlisty efekt. Jeśli już kupować mięso to raczej nie z promocji czy też gotowe w przyprawach, sosach itp. bo te wszystkie przyprawy sosidła i inne rzeczy dodawane są tylko po to by pozbyć się smrodu przeterminowanych produktów wiem to z potwierdzonego zródełka 🙂 Mam to szczęście tutaj, że mięsiwo jakie nam oferują nie jest “chrzczone” a bazuję tylko na drobiu bo jeśli i z niego zrezygnuję to co jeść? 🙂